Färdig 5-kamp

VEM BLIR DAGEN STORA KÄMPE??

Att tävla mot sina kompisar, arbetskamrater, grannar mm plockar alltid fram skratt, trivsel och gemenskap, men även ibland frustration... För vem vill förlora egentligen? Och vi kan utlova alla dessa bitar! 

Vi har plockat ihop en 5-kamp där ni jämför precision, balans, reaktionsförmåga, prickskytte och kondition.  En bra mix där nåt alltid passar någon.

Svensexa, Möhippa, klassfest, firmafest, kick-off mm... Alla är Välkomna att höra av sig!

 

 

Riding Bull

Fantastiskt rolig! Vem har bästa balansen och sitter kvar längst? Med tjurens automatiska program får alla lika villkor.

Prickskytte

Vem sätter flest antal bollar i hålen? Med små minifotbollar ska ni pricka dom 5 hålen i målet

Basket

Vem har bäst nerver? Här kör vi samtidigt 3 och 3. Blir lätt stressigt när grannen börjar att pricka och du ligger efter...

Nattduellen

SVT:s klassiska Nattduell från Mästarens Mästare!! Vem är snabbast fram och hinner ta den stav som släcks? Fungerar som på TV

Hinderbana

Vi avslutar hela 5-kampen med 18 meter långa Hinderbanan. Ditt flås kommer få bekänna färg när du hoppar, springer, klättar och kryper.

8000:-

Personal i ca 3 timmar som leder er genom 5-kampen

Gäller inom Östersund-Frösön-Lugnvik-Optand. (Utanför? Hör av er för pris)

Lite övrig info:

Tid för er: Ca 3 timmar

Ska finnas på plats: Ett utrymme  med ca 6 meters höjd och 25 meter i längd.  220 v elkontakt som klarar 3000 w.  Vi har ingen egen lokal eller yta att tillgå.  Hör av er om ni är i behov så löser vi det tillsammans.

Antal personer: Nåt minsta antal har vi inte då priset är ett fast för ca 3 timmar. För att köra genom alla grenar utan större stress och att alla ska få en ärlig chans att köra alla grenar riktigt så har vi satt en gräns på 16 personer.

Om ni har frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er.

Se till att boka upp din 5-kamp i tid 🙂