Events

Vi hjälper dig med ditt event!

Att ordna tillställningar i olika former tar tid!

Vad behöver man? Vad gör vi för barnen? Har vi allt?

Här under har du exempel och idèer på saker vi kan hjälpa dig med. Saknar du något så hör av dig så försöker vi hjälpa dig.

Se till att boka upp era saker i tid.

 

Mässor / Marknader

Hoppborgar drar alltid till sig familjer. Barn slutar aldrig älska att hoppa och leka. Här kan ni antingen enbart hyra Hoppborgar, men det går även att hyra in personal som sköter eventet. I anslutning till barnområdet kan ni sälja  Sockervadd, chips i värmeskåp och Slush. Priser och dyl hittar ni under "Snacksmaskiner" 

Att ta dit vår Mekaniska Tjur kommer garanterat  höja er nivå på  mässan/marknaden etc.  Alla vill prova, få har gjort det..

Idrottscuper

Se till och tjäna en extra krona till er cup! Många syskon som följer med vill ofta ha något att göra på dagarna. Ta en rimlig avgift, skaffa band och sätt på armen (vi har band att sälja billigt) och låt barn hoppa hela dagen. Mycket populärt bland idrottsfamiljer. I anslutning kan ni sälja sockervadd, slush mm..

Vi har även vår Mekaniska Tjur. En extra krydda på ert arrangemang.   "Alla vill prova, få har gjort det.."

Hör av er om ni funderar på något så löser vi de 

Festivaler

Har ni festival och behöver ett större barn/lek område?

Vi har erfarenhet av att bygga upp ett lekområde kring festival eller större event/arrangemang. Ni bokar oss och vi kommer och tar betalt för att barn/ungdomar får hoppa och leka. I anslutning till området säljer vi Sockervadd, chips i värmeskåp, Slush mm..

Vi har även vår Mekaniska Tjur som alltid är lika populär!  Alla vill prova, få har gjort det..

Hör av er om ni har idèer eller vill kolla av våra erfarenheter.

Konferencier

Vi tar på oss uppdrag som Konferencier, speaker mm.. 

Allt från små till stora uppdrag!