Vid hyrning av produkter

Säkerhet

Ni som hyr hoppborg ansvarar för säkerheten. Ni kan förankra borgen via öglorna nere i hörnen på borgen. Det går att förankra i lyktstolpar, staket, träd, bilar mm.

6 stycken barn är att rekommendera samtidigt i borgen. Se till att en vuxen är ansvarig för hoppborgen. 


Montera & rulla ihop hoppborg

Målet är att få hoppborgen så liten som möjligt när man rullar ihop den. Då blir den lättare att hantera och förvara. Det finns en film som visar hur ni ska göra. Filmen är på en annan borg, men principen är den samma. "Få allt överflödiga in på borgen, vik 2 gånger så den blir lång-smal och rulla sedan tajt.  

Följ anvisningen via filmen på Youtube när ni monterar och rullar ihop. Klicka på länken för att komma till filmen.

LÄNK TILL FILMEN (nytt fönster)

När ni lämnar tillbaka produkter

Hoppborg: Sopa och torka ur innan ni rullar ihop hoppborgen. Borgen ska vara torr när den kommer tillbaka. Är den blöt - blås upp den och låt den stå. Den kommer att blåsas torr. Om den lämnas tillbaka i fel skick debiteras 2000:-

Ska vi rengöra borgen? Från 800:- beroende på skick.

Bord & Bänkar: Torka av matrester, dryck och annat som spillts på grejorna. Om produkter lämnas tillbaka smutsiga debiteras 200:- / produkt

Kyl: Torka ur och rengör inne i kylen. Torka rent dörrrarna på in och utsidan. Lyft ur hyllplanen om ni ska transportera kylen. Lägg kylen på rygg när ni ska frakta den.